ЕNЕRGİYА İSHLАB СHİQАRİSH SАMАRАDORLİGİNİNG ZАRURİY SHАRTLARİ. - M.M.Qaxxarov; N.S.Abduxalilov; A.N.Muradov (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqola energiya ishlab chiqarish samaradorligini oshirish uchun zaruriy shartlarni o‘rganadi. Unda resurslardan samarali foydalanish, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, ekologik barqarorlikni ta’minlash va energiya xarajatlarini kamaytirishga qaratilgan strategiyalar muhokama qilinadi. Shuningdek, qayta tiklanadigan energiya manbalarining ahamiyati va ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirish usullari ko‘rib chiqiladi. Maqola energiya sohasidagi innovatsion yondashuvlar va ularning iqtisodiy va ekologik foydalari haqida keng ma’lumot beradi.