EVRISTIK TA’LIM METODLARINI BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA QO‘LLASH - Isanova Munisa (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
mazkur maqolada evristik ta’lim metodlarining boshlang‘ich ta’limdagi ahamiyati yoritiladi. O‘quvchilarning ijodiy qobiliyatini shakllantirish va o‘rganish samaradorligini oshirishda evristik savollar metodi, ko‘p o‘lchamli matritsa metodi, erkin assotsiatsiyali metod va inversiya metodlarining qo‘llanilishi haqida tahliliy fikrlar berilgan.