O‘SMIR VOLEYBOLCHI QIZLARNING MULOQOTNING YOSHGA XOS HUSUSIYATLARI O‘RGANISH - B.Abdullaev (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada, o‘smir voleybolchi qizlarning muloqoti, Muloqot verbal va noverbal ko‘rinishlari hamda, O‘smirlarning kattalar bilan bo‘ladigan muloqotiga alohida e’tibor qaratilgan.