ARAB SHOIRI ABU NUVOSNING SHAXSIYATI VA TURMUSH TARZI - Y. Rahmatullayev (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushu maqolani yozishdan ko‘zlangan maqsad arab shoiri Abu Nuvos yashagan davr sharoiti bilan tanishish, o‘sha davrdagi odamlarning turmush tarzi va kundalik hayotdagi kechinmalari, sharobning arablar hayotidagi tutgan o‘rni bilan tanishishni o‘z oldimizga maqsad qilib qo‘yganmiz.