TALABALAR SOGʻLOM TURMUSH TARZINI TAKOMILLASHTIRISH VA JISMONIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH UCHUN TAKLIF ETILAYOTGAN JISMONIY TARBIYA VOSITALARI VA NOAN’ANAVIY USULLARNI ILMIY ASOSLASH - Mirzayev Saidmaxmud (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Talabalar sogʻlom turmush tarzini takomillashtirish va jismoniy sifatlarini rivojlantirish uchun taklif etilayotgan jismoniy tarbiya vositalari va noan’anaviy usullarni ilmiy asoslash о‘smirlarni jismoniy rivojlanishi kо‘rsatkichlari shakllantirishda pedagogik texnologiya va uning uslublari keng yoritilgan.