NAZORAT VA TAJRIBA GURUHLARI TALABALARNING PEDAGOGIK TADQIQOT BOSHIDAGI JISMONIY RIVOJLANISHI VA JISMONIY TAYYORGARLIGI BOʻYICHA KOʻRSATKICHLARI - Isabekov Shuhratjon Muhammadjonvich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqolada nazorat va tajriba guruhlari talabalarning pedagogik tadqiqot boshidagi jismoniy rivojlanishi va jismoniy tayyorgarligi boʻyicha koʻrsatkichlari va usul о‘ziga xos xussiyatlari maxsus jismoniy tayyorgarligini tahlili о‘smirlarni jismoniy rivojlanishi kо‘rsatkichlari shakllantirishda pedagogik texnologiya va uning uslublari keng yoritilgan.