YEVROPA ECTS KREDIT-MODUL TIZIMIDA MUSTAQIL TA’LIM VA UNGA O’QITUVCHINING RAHBARLIK FAOLIYATI - Toshmatov G‘ulomjon Olimjonovich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Mazkur maqolada Yevropa ECTS kredit-modul tizimida mustaqil ta’lim va unga o’qituvchining rahbarlik faoliyati haqida fikr yuritilgan bo’lib, mustaqil ta’limning ahimiyati, maqsadi, vazifalari talabalarning fan bo‘yicha bilim, ko‘nikma va malakalarini rivojlantirishda mustaqil ta’limning o‘rni, o‘z-o‘zini mustaqil ta’lim olish bilan rivojlantirib borish, auditoriyada olingan bilimlarini mustaqil bajarish orqali mustahkamlash va bu faoliyatlarni amalga oshirishda o’qituvchining rahbarligi haqida fikr yuritiladi.