STIVEN KING HAYOTI VA IJODI TADQIQOTCHILAR NAZARIDA - N.B. Nuriddinova (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada mashhur triller, qo‘rquv, fantastika, mistika janrlarida ijod qilayotgan amerikalik yozuvchi Stiven King ijodiga doir tadqiq qilingan ishlar va yozuvchi ijodi o‘rganilgan.