ILMIY PSIXOLOGIK ADABIYOTLARDA BOLA TARBIYASIDA MAKTAB, OILA VA MAHALLA HAMKORLIGINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK JIXATLARINING O‘RGANILISHI - Inatullayeva Saboxat Saitqul qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Farzandlarimiz ongida elu yurtga, vatanga muhabbat tuyg’ulari oilada, yashab turgan maxallada shakllanadi. Mamlakatning ertangi kuni, tinch va obod bo’lishi eng oldin mana shu kichik jamiyatda o’sib-unayotgan bolalarimizga bog’lik. Qaysi oilada, qaysi mahallada tarbiya yaxshi yo‘lga qo‘yilar ekan, o‘sha oila, mahalla gullab yashnaydi. Farzand tarbiyasini qachondan boshlamoq kerak? degan savol kupchilikni o‘ylantiradi.