PRODYUSERLIK FAOLIYATINING KELIB CHIQISHI VA RIVOJLANISHI - Todjidinov Umid Todjidinovich (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
maqolada prodyuserlik faoliyatining yuzaga kelishi va kasb sifatida rivojlanishi haqida so‘z yuritilgan. Prodyuserlik sohasidagi birinchi mutaxassis va uning tashkilotchilik qobliyati, ijodiy ishlari haqida ham ma’lumot beriladi.