DUNYO ADABIYOTSHUNOSLIGIDA MASAL JANRIGA OID ILMIY-NAZARIY MULOHAZALAR - Aglamov Tohir Xusanovich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
ushbu maqolada dunyo adabiyotshunosligida masal janriga oid ilmiy-nazariy mulohazalar tahlilga tortilgan.