SO‘Z YASALISH USULLARI, MORFEMA VA UNING TURLARI - Allayorova Nilufar Yaxshinorovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqolada o‘zbek tilida so‘z yasalishi bilan bog‘liq xususiyatlar, ta’rif va qoidalar, so‘z yasalishi usullari misollar asosida yoritilgan.