O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA MATN TAHLILINING METODOLOGIYASI: SEMANTIK, SINTAKTIK, PRAGMATIK VA STILISTIK YONDASHUVLAR - Nafasova Yulduz Shuxratovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqolada o‘zbek tilshunosligida matn tahlilining metodologiyasi semantik, sintaktik, pragmatik va stilistik yondashuvlar bilan bog‘liq xususiyatlar ta’rif va qoidalar misollar asosida yoritilgan.