LOGISTIKA TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARINI KASBIY INGLIZ TILI MULOQOTIGA O‘QITISHDA MADANIYATLARARO YONDASHUVNING IJTIMOIY AHAMIYATI - Botirova Palina Xakimjonovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Mazkur maqolada logistika ta’lim yo‘nalishi talabalarining kasbiy ingliz tili muloqotini shakllantirishda madaniyatlararo yondashuvning ijtimoiy ahamiyati tahlil qilinadi. Ushbu yondashuv kasbiy muloqot samaradorligini oshirish, madaniy tafovutlarni anglash va global biznes muhitiga moslashishga yordam beradi.