ZAMONAVIY O’ZBEK SHE’RIYATIDAGI YANGI TENDENSIYALAR - Saloydinova Maxliyoxon Abduvali qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy o’zbek she’riyati milliy ananalar va jahon adabiyoti ta’sirida qanday rivojlanayotganligi, yangi tendensiyalarni aniqlash, shoirlarning yangi badiiy uslublar , shakllar va janrlardan foydalanishi haqida tahlillar qilingan.