O‘ZBEKISTONDА TEATR SАN’АTINING RIVOJLАNISH JАRАYONLАRI VА TENDENSIYАLАRI - Mahmud Rashidov (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Bugungi kunda respublikamizda barcha sohalar qatori, madaniyat va san’at sohasi ham jadal rivojlanmoqda. Ayniqsa teatr san’atiga davlat siyosati darajasida e’tibor berilishi soha rivojiga katta ta’sir qildi. Ushbu maqolada O‘zbekistonda teatr san’atining rivojlanish jarayonlari va tendensiyalari haqida tahliliy fikrlar berilgan.