RADIOFARMATSEVTIK DORILAR - To‘lqinov Shozanin Johongir o‘g‘li, Sodiqov Anvar Ixtiyor o‘g‘li; Tashanov Odilboy Safar o‘g‘li (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Tadqiqot natijalariga ko’ra quyidagi xulosalar chiqarish mumkin : Radiofarmatsevtik preparatning yaroqlilik muddati-bu radiofarmatsevtik preparat xususiy farmakopeya moddasi va (yoki) sifat to’g’risidagi me’yoriy hujjat va (yoki) spetsifikatsiyaning talablariga javob berishi kerak bo’lgan davr. Ishlab chiqarilgan radiofarmatsevtik dorilarni markalash dori vositalari tegishli me’yoriy hujjatlar talablariga javob berishi kerak Ittifoq aktlari va radiofarmatsevtik dorilar, tibbiy tashkilotlarda ishlab chiqarilgan-talablar ittifoqqa a’zo davlatlarning qonun hujjatlari.