TIBBIYOT TA’LIMIDA FARMATSEVTIKA JIHOZLARINI O‘QITISHNING DOLZARB MUAMMOSI - Mamayakubova Mohina Otabek qizi, Xurramova Munisa Marat qizi; Tashanov Odilboy Safar o‘g‘li (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Tibbiyot ta’limida farmatsevtika jihozlarini o’qitish zamonaviy sog’liqni saqlash tizimi uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada farmatsevtika jihozlarining o’qitish jarayonidagi o’rni, mavjud muammolar va ularni hal etish yo’llari tahlil qilinadi. O’quv jarayonini innovatsion usullar bilan boyitish zarurati muhokama qilinadi.