UCHINCHI RENESSANS POYDEVORINI BARPO ETISHDA MILLIY MUSIQА SАN’АTINI RIVOJLАNTIRISHNING AHAMIYATI - Zafar Mardonov (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Uchinchi renessans poydevorini barpo etishda milliy musiqа sаn’аtini rivojlаntirishning ahamiyati nihoyatda muhimdir. Bugungi kunda yurtimizda ushbu ishlarni amalga oshirish uchun ko‘plab ishlar qilinmoqda. Maqolada milliy musiqa san’atining o‘ziga xos xususiyatlari va bugungi kundagi o‘rni xususida tahliliy fikr yuritiladi.