ZAMONAVIY DUNYODA MUSIQA SOHASINING MODERNIZATSIYALASHUVI MASALALARI - Soyibjon Niyozov (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Bugungi kunda xorijiy mamlakatlarda musiqa sohasi zamonaviy usullarda rivojlanmoqda va uning o‘ziga xos tomonlari olimlar tomonidan o‘rganilmoqda. Ushbu maqolada zamonaviy musiqa sohasining modernizatsiyalashuvi masalalari tahliliy fikrlar bilan yoritilgan.