CИТУАТИВ БАҲОНИНГ НОВЕРБАЛ ВОСИТАЛАРДА ИФОДАЛАНИШИ - Ахмедов Ботиржон Равшанович (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Нутқий мулоқотда талаффуз, пауза, оҳанг, овоз бўёғи каби воситалар ёрдамида шахслардаги эмоционаллик юзага чиқади ва бу ҳолатлар нутқий жараёнда баҳо ифодаловчи восита бўлиб хизмат қилади.