BO’LAJAK O’QITUVCHILAR DEONTOLOGIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIIRISHDA IMOM AT-TERMIZIY ILMIY MEROSIDAN FOYDALANISH NAZARIY ASOSLARI - Mamatqobilova Shodiya Azamat qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada Imom at-Termiziy hayot faoliyati, ilm yo’lidagi izlanishlari, «Al-Jomi’ as-Sahiyh» asari, asarlarida keltirilgan fikrlar, o’qituvchi deontologik tayyorgarligi takomillashtirish uchun foydalaniladigan qismlari, foydalanish asoslari haqida keltirib o’tilgan.