FINLANDIYADAGI TA’LIM MUASSASALARIDA TARBIYA TIZIMINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Sitora Shomurodova (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada Finlandiyaga uyushtirilgan ilmiy safar natijasi o’laroq yozilgan. Maqolada Fin milliy tarbiya va ma’naviy-ma’rifiy ishlar, milliy g‘oya targ‘iboti metod va texnologiyalarini modifikatsiya qilish orqali O‘zbekiston uzluksiz ta’lim hamda ma’naviyma’rifiy, targ‘ibot-tashviqot ishlari tizimiga muvaffaqiyatli joriy etish bo‘yicha xulosalar va ilmiymetodik tavsiyalar ishlab chiqish masalalari yoritilgan.