TUGARAK MASHG‘ULOTLARIGA SARALASHDA BOLALAR VA О‘SMIR FUNKTSIONAL HOLATNI О‘ZIGA XOS XUSSIYATLARI - Mirzayev Saidmaxmud (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Maqola tugarak mashg‘ulotlariga saralashda funktsional tayyorgarligini о‘ziga xos xussiyatlari maxsus jismoniy tayyorgarligini tahlili bolalar о‘smirlarni jismoniy rivojlanishi kо‘rsatkichlari shakllantirishda yakka kurashchilarini pedagogik texnologiya mashg‘ulotlarida shtange va rufe testi tashkil etish yо‘llari va uning uslublari keng yoritilgan.