ISAJON SULTONNING “BILGA XOQON” ROMANI BADIIYATI - Madaminova Dilnura Bahodir qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston xalq yozuvchisi Isajon Sultonning “Bilga xoqon” asari haqida so‘z yuritiladi, shuningdek, “Bilga xoqon” romanining yaratilishi, badiiyligi, romandagi obrazlar, ramzlar tahlil qilinadi.