INGLIZ TILIDA LEKSIK DERIVATSIYANING VOQELANISHI - Karimov Ihom Tursunovich; Normurodova Sohiba Mallayevna (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Bu maqola ingliz tilidagi so’zlarning qanday derivatsiya bilan voqealanishiga asoslangan bo’lib, bu orqali biz so’zlarni qanday tuzilishi haqidagi voqelikni bilib olamiz. Bundan tashqari, biz so’zlarni xususiyatlari hamda ularni grammatik asosdagi o’rni va ishlatilishiga doir ma’lumotlarni ham ushbu maqolada uchratamiz va shuningdek bu sohada qanday olimlar izlanishlar olib borganligi haqidagi ma’lumotlarga ega bo’lamiz.