FIZIOLOGIK FAOL MODDA BILAN MODIFIKASIYALANGAN AMMOFOS - Ibrohimjon Abidov (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Maqolada fiziologik faol moddalar (FFM) bilan ammofos ishlab chiqarish bo’yicha tadqiqot natijalari keltirilgan. O’zgartirilgan ammofosda FFMni kuzatish usullari ishlab chiqilgan. FFM tarkibining og’irligi 0,05% dan oshishi aniqlandi.