ЛИНГВОПОЭТИКА: ПОЭТИК НУТҚДА ЭКСПРЕССИВ ВА ЭКСТРАЛИНГВИСТИК ВОСИТАЛАР. - Муҳаммадтоҳир Абдупаттоев (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Мақолада лингвопоэтиканинг асосий соҳаларидан бири ҳисобланган поэтик синтаксис масалалари, поэтик синтаксиснинг асосий тадқиқот объекти ҳисобланган поэтик нутқ таркибида иштирок этувчи экспрессив ва экстралингвистик воситаларнинг асосий белги-хусусиятлари ёритилган.