NOAN’ANAVIY NASOS ELEKTR STANSIYASI - Usmonjonov Dostonbek Rosuljon o’g’li (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Elektr stansiyalar va ularning kamchiliklari. Qayta tiklanuvchi energiya manbalari. Hozirgi kunda organik yoqilg’ilar tugab borayatgan bir paytda insoniyat qayta tiklanuvchi energiya manbalariga qiziqish ortib bormoqda.