ЖАМОАТЧИЛИК ФИКРИНИНГ КЕЛИБ ЧИҚИШ ОМИЛЛАРИ, ШАКЛЛАРИ ВА ФАОЛИЯТ ЙЎНАЛИШЛАРИ - М.М.Абдурахмонова; А.Ф.Турғунбоев (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Ушбу мақолада жамоатчилик фикрининг келиб чиқиш омиллари, шакллари ва фаолият йўналишлари тадқиқ этилган.