OILAVIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI Xasanov I.M. - Xasanov I.M. (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Maqolada tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirishda davlat tomonidan olib borilayotgan islohatlar, qabul qilingan dasturlarning bajarilishi va yaratilayotgan imkoniyatlar haqida ma’lumotlar berilgan.