QAHRAMON RUHIYATI VA UNING ASARDA TASVIRLANISHIGA DOIR - Mahammadiyev Ahadjon Ro`ziboy o`g`li. (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
ushbu maqolada urushdagi insonning ruhiy dunyosida ro`y beruvchi o`zgarishlar tahlil qilingan. Qahramon ruhiyatida ro`y beruvchi o`zgarishlarning asoslari sifatida qahramon nutqi, xatti-harakatlari, ichki monologlari olingan.