МАХТУМҚУЛИ АБАДИЁТИ - Ғайрат Муродов (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Мақолада улуғ туркман шоири ва мутафаккири Махтумқули ҳаёти ва ижоди ҳозирги давр тафаккури асосида ёритилган. Бу шоир шеърлари бадиияти таҳлил этилган. Шу асосда Махтумқули абадияти очиб берилган.