ULUG’BEK HAMDAM ASARLARIDA YORDAMCHI FE’LLI QURILMALARNING QO’LLANISHI - Rahmatova Sevaraxon Alisherovna (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Ushbu maqolada kitobxonlarning sevimli adibi, filologiya fanlari doktori Ulug’bek Hamdam asarlarida qo’llanilgan fe’llarni va ular orasida yordamchi fe’lli qurilmalarning qo’llanish uslublarini ko’rib chiqiladi va bu orqali yordamchi fe’lli qurilmalar matnning ohangdorliligiga, jarangliligiga e’tibor qaratiladi.