PILLA MAXSULOTLARINI QURITISHDA TRANSPORTYORLI QURITISH QURILMASI. - Maxmudov Bekzod Mirzaaxmad o’g’li (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
Pilla maxsulotlarini quritishda transportyorli quritish qurilmasi nomli maqolani dolzarbligiga e’tibor qaratadigan bo’lsak, bugungi kunda ipak qurti pillalarini qayta ishlagunga qadar, sifatli va uzoq muddatga saqlash uslubi bo’lgan quritish masalasi ko’rib chiqilgan. Quritilayotgan mahsulot sifati va ipak qurti g’umbaklarini to’la jonsizlantirilganligini orttirish masalasiga yechim berilgan.