QUYOSH ENERGIYASIDA ISHLOVCHI SUV ISITISH QURILMASI TEXNOLOGIYASINI ISHLAB CHIQISH. - Pardayeva Gulmira Parda qizi; Sh.T.Ergashev (Research Focus International Scientific Journal, 2022)
O‘zbekistonning qishloq aholisini atrof-muhitga zarar keltirmaydigan, yaxshilangan va qulay yashash sharoitlari bilan ta’minlaydigan suv isitish qurilmasi hamda uni yaratish texnologiyasi haqida.