SINBOVIL PASHSHALARGA QARSHI BIOINSEKTITSID PREPARATINING SAMARASI - Ismoilov Adxam Shuxratovich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jalik hayvonlarining ekto va endoparazitlariga qarshi loyiha doirasida ishlab chiqarilgan “Bioinsektitsid” preparatining sinbovil pashshalariga qarshi ta’sir samarasi laboratoriya sharoitida o‘rganilganligi bayon qilingan.