O’ZBEK FOLKLORIDA OLOV KULTI IFODALARI - Karimova Feruza Mo’minovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada o’zbek folklorida olov kulti ifodalari ilmiy-nazariy tahlil qilingan.