O‘ZBEK TILIDA TARIXIY VA ARXAIK SO‘ZLARNING ISTE’MOLDAN CHIQISHI VA ULARNING ZAMONAVIY TIL TIZIMIDAGI O‘RNI - Nafasova Yulduz Shuxratovna; Bekmurodova Marjona Nortoji qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqolada o‘zbek tilida tarixiy va arxaik so`zlar bilan bog‘liq xususiyatlar, ta’rif va qoidalar, tarixiy va arxaik so`zlaning hozirgi variantlari chog`ishtirilib misollar asosida yoritilgan.