MULOQOT OLAMI. MULOQOTNING TARKIBIY QISMLARI - Allayorova Nilufar Yaxshinorovna; Rustamova Sabrina Dilshodovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqolada muloqotning mohiyati va uning tarkibiy qismlari batafsil koʻrib chiqiladi. Muloqotning inson hayotidagi oʻrni, uning jamiyatdagi ahamiyati ochib beriladi. Muloqotning verbal va noverbal turlari, ularning oʻziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi.