DORIVOR O‘SIMLIK - JENSHEN: FOYDALI XUSUSIYATLARI VA QO‘LLANILISHI - Tojiyeva Dilnoza Tulqin qizi,; Matkarimova Gulnaz Maqsudjonovna, (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada jenshen o‘simligining biologik tarkibi, shifobaxsh xususiyatlari va farmakologik ta’siri haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, uning dorivor vosita sifatida ishlatilishi, zamonaviy tibbiyot va xalq tabobatidagi o‘rni ham yoritiladi.