TA'LIM TIZIMIDAGI ISLOHOTLAR SAMARASI GERMANIYA DAVLATI MISOLIDA - Mustafoyeva Sevinch, Qobilova Shahnoza (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Davlatning taraqqiy etishi ko'p hollarda yoshlarning ta'lim tarbiyasiga bog'liqligidan kelib chiqqan holda maqolamizda Germaniya ta'lim tizimining rivojlanish yo'llari va ular qo'llaydigan “oltin qoidalar” nemis xalqining ta'limdagi muvaffaqiyat sirlari batafsil yoritilgan.