O‘SMIR BOKSCHILARDA RINGDA HARAKATLANISH TEXNIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Akamov Ilxomjon Ixtiyorjon o‘g‘li (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada o‘smir bokschilarning ringda manyovr qilish harakatlarini kuzatish orqali hamda turli xil maxsus mashqalar yordamida o‘smir bokschilarning texnik-taktik tayyrogarligida manyovrli harakatlarni qo‘llash metodikasini ishlab chiqish, tekshirish va amaliyotga tadbiq etish muammolari keltirilgan.