SAMARQAND VILOYATIDA QO‘YLАR OSHQOZON-ICHAK STRANGILYATOZLARINING TАRQАLISHI - Uluqov Behzod Karamat o‘g‘li,Jabborov Shuxrat Abdumajidovich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
ushbu maqolada joriy yilda Respublikamizning markaziy hududi hisoblangan – Samarqand viloyatining turli tumanlari bo‘yicha qo‘ylarning gelmintozlar bilan zararlanish darajasi, asosiy gelmintozlarning tarqalish bo‘yicha maʼlumotlar keltirilgan.