RESPUBLIKAMIZ YAYLOVLARIDA TARQALGAN ZAHARLI O‘SIMLIKLARNI O‘RGANISH - H.R.Zarifov,M.A.Aslonova; A.A.Xoliqov; A.A.Azamatov (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Yaylovlarimizda tarqalgan zaharli o‘simliklarning geografik tarqalishi va botanik xususiyatlari bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.