MAKTAB O’QUVCHILARINI ASOSIY GIMNASTIKA VOSITA VA USLUBLARI ORQALI JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH - Xojimirzayev Shuxratjon Dedamirzayevich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqola, Bugungi yoshlarni ko’p jixatdan kamol topishi, yurtimizda o’tkazilayotgan isloxotlarning samarasi, o’sib kelayotgan yosh avlodning salomatligiga bag’ishlangan.