ХОРИЖИЙ (ИНГЛИЗ) ТИЛИНИ ЎҚИТИШ ЁКИ ЎРГАНИШ УЧУН ЗАМОНАВИЙ ВА САМАРАЛИ МЕТОДЛАР - Amanullaeva Kamola Muminovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ушбу мақолада чет тиллларини ўқитиш/ўрганиш методикаси, ўқитиш усуллари тарихи ва замонавий ўқитиш кўникмалари кўриб чиқилади. Бу кўникма ва методлар орқали ўрганувчиларга тилни тез ва мукаммал ўрганиш мумкунлиги ва тил орқали натижаларга эришиш мумкинлиги ҳақида ёритилиб берилган.