ANTON PAVLOVICH CHEXOV IJODIGA ADABIY MUNOSABAT MASALASI XUSUSIDA - Atovullayev Jamshid Musoyevich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada Anton Pavlovich Chexov ijodiga adabiy munosabat masalasi xususida ilmiy – nazariy mulohazalar keltirilgan.