GI DE MOPASANNING "MADEMOIZELLE FIFI" NOVELLASI REALIZMNING BADIIY TALQINI SIFATIDA - Xolmanova Shoxsanam Qobiljon qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Mazkur maqolada romantizm davri fransuz adabiyotning yorqin namoyandasi Gi de Mopassanning "Mademoiselle Fifi" novellasida realizmning badiiy talqini masalalariga bag’ishlangan.