BOLALAR NUTQINI O’STIRISHDA ONTOGENEZ-PSIXOLINGVISTIK OMILLARNING O’RNI VA AHAMIYATI - No’mon Xakimovich Rajabov (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada bolalar nutqini o’stirishda ontogenez-psixolingvistik omillarning o’rni va ahamiyati ilmiy- nazariy tahlil qilingan.